Home / AKTUELNOSTI IZ STOMATOLOGIJE / Sve o FullAlign ortofolijama

Sve o FullAlign ortofolijama

Šta su to ortofolije FullAlign?

Udobna, nevidljiva i jednako efikasna alternativa fiksnim ortodontskim aparatićima. FullAlign je savremeni proizvod 3D tehnologije nastao u zubotehničkom laboratoriju Full Dent d.o.o. Banja Luka. Ispravlja zube brzo, lako i bezbolno!

Kako izgledaju ortofolije FullAlign ?

FullAlign folije za ispravljanje zuba su neprimjetne, lako se skidaju prije kozumiranja hrane i pića, ne iritiraju desni, ne izazivaju bol, lako se održavaju i daju vam priliku da brzo dođete do željenih rezultata.

Kako da saznam nešto više o ovom terapeutskom sredstvu i da li  je moja ortodontska nepravilnost indikovana za ovaj vid terapije?

Samo nekoliko klikova Vas djeli od zakazivanja konsultacija putem našeg sajta, gdje vrlo lako možete odabrati stomatologa u Vašoj blizini.

Da li mogu u svom gradu sprovesti cjelokupnu terapiju ?

Naravno !  Zahvaljujući uspješnoj saradnji sa stomatolozima, FullAlign zubne folije dostupne su širom BIH.

A cijena FullAlign terapije?

Konačna cijena FullAlign terapije se određuje zavisno od težine slučaja i broja potrebnih folija, odnosno, zavisi od rezultata analize Vaših zuba i plana terapije. Bez brige! Cijene smo prilagodili svima Vama koji želite da na ovaj način ispravite svoju ortodontsku nepravilnost.

Koliko se dugo nose ortofolije FullAlign ?

Broj folija zavisi od težine slučaja. Svaka pojedinačna folija predstavlja jednu od faza terapije i nosi se 21 dan i to 20 i više sati dnevno. Ukratko, skidate je samo tokom konzumiranja hrane, pića i sprovođenja redovne oralne higijene.

Kada kažete da su  „ komforne„ šta to konkretno znači ?

To znači sljedeće :

  • Lako se skidaju prije konzumacije hrane i pića
  • Ne izazivaju bol
  • Ne pritišću Vam desni

Rekli ste da su ortofolije neprimjetne?

Da! Providne, komforne, neprimjetne i garantovano bez okusa i mirisa. Omogućavaju Vam nesmetano disanje, govor i obavljanje Vaših dnevnih obaveza.

A od kojeg materijala se izrađuju ?

Izrađene su od tzv. „Smart Track„ materijala koji spadaju u najbezbjednije materijale koji se primjenjuju u medicini. Potpuno su bezbjedne i u toksikološkom i alergijskom smislu.

Da li su bezbjedne za trudnice ?

Apsolutno! Materijali od kojih izrađujemo garantovano ne sadrže hormon stimulišuće materije i samim tim su bezbjedne za trudnice kao i sve one koje žele da ostanu u drugom stanju.

Imamo i mi pitanje za Vas.  Šta čekate?  Javite nam se na www.fullalign.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top