Home / Dentist Finder – najbolje stomatološko rješenje za sve vaše probleme

Dentist Finder – najbolje stomatološko rješenje za sve vaše probleme

U potrazi ste za novim stomatologom? Potreban vam je komplikovan stomatološki zahvat, a ne znate kome se obratiti? Dental4u.ba portal ima rješenje za sve vaše probleme!

U sklopu našeg, višestruko nagrađivanog, informativnog stomatološkog portala, donosimo vam Dentist Finder, mini-aplikaciju koja vam pruža priliku da nam se direktno javite, iznesete svoj stomatološki problem ili pošaljete nam samo upit, te da vam, na osnovu dobijenih informacija, pronađemo adekvatnog stomatologa i stomatološko rješenje.

Dovoljno je da nam se samo javite putem kontakt obrasca ispod i navedete svoj problem, nakon čega ćemo vam, uz odgovarajuće konsultacije, predložiti stomatologa i stomatološku ustanovu, koja je najkompetentnija za rješavanje vašeg problema, te vas povezati s istima.

Korištenjem Dentist Finder aplikacije, dobijate određene benefite koji su rezultat saradnje dental4u.ba portala i svih zastupljenih stomatoloških ustanova.

KONTAKT OBRAZAC

Dentist Finder opcija trenutno je dostupna samo u banjalučkoj regiji, ali vrlo brzo očekuje se njeno širenje na cijelu teritoriju Bosne i Hercegovine.

Scroll To Top