Home / AKTUELNOSTI IZ STOMATOLOGIJE / 3. Međunarodni kongres doktora stomatologije -Foča, 11. – 12. septembar

3. Međunarodni kongres doktora stomatologije -Foča, 11. – 12. septembar

UPDATE:

Zbog trenutne epidemiološke situacije „3. Međunarodni kongres doktora stomatologije“ održaće se preko on-line platforme (koncept vebinara).

Predavanja će biti dostupna svim učesnicima kongresa koji imaju plaćenu kotizaciju preko on-line platforme od 12.09.2020. godine u skladu sa satnicom kongresa, kao i u danima nakon kongresa do 18.09.2020. godine. dostavljena na e-mail svim učesnicima koji su uplatili kotizaciju.

SERTIFIKATI ĆE BITI DOSTAVLJENI NA E-MAIL SVIM UČESNICIMA KONGRESA.

Za one koji nemaju svoju mail adresu, sertifijkat će biti dostavljen u Komoru, gdje će se moći preuzeti.

ORIGINALNI  ČLANAK:

Medicinski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu u saradnji sa Komorom doktora stomatologije Republike Srpske organizator je trećeg međunarodnog kongresa doktora stomatologije, koji će se održati  11. i 12. septembra 2020. godine na Medicinskom fakultetu u Foči.

Cilj kongresa je da se napravi prezentacija rezultata najnovijih istraživanja, da se prikažu najnovija iskustva iz prakse i otvore novi putevi za integraciju različitih pristupa i terapijskih postupaka u stomatologiji.

Program kongresa obuhvata bogata i raznovrsna predavanja po pozivu eminentnih stručnjaka iz zemlje i inostranstva.

Kotizacija za učesnike iznosi 50 KM, dok su studenti stomatologije oslobođeni plaćanja iste (uz dokaz). Kotizacija za kongres obuhvata pristup naučnom programu kongresa, ulaz na izložbu stomatološkog materijala i opreme, kongresni materijal, sertifikat o učešću, osvježenje tokom pauze i koktel. Plaćanje kotizacije je moguće izvršiti žiralno ili na dan održavanja kongresa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top