Home / ZANIMLJIVOSTI / Oralna higijena / Paste za zube sa vitaminima

Paste za zube sa vitaminima

Vladimir Vukićević, koji je kao dijete otišao u Sjedinjene Američke Države radi liječenja, sa svojim najnovijim startupom Better & Better, prikupio je četiri miliona dolara od investitora. Startup sa sjedištem u New Yorku bavi se proizvodnjom paste za zube sa vitaminima, a njegov kvalitet i potencijal prepoznali su i brojni investitori.

Ideja je nastala iz želje da pomogne ljudima da poboljšaju svoje zdravlje – bez tableta, nepotrebnih sastojaka i dodatnih troškova. Energy pasta za zube, koja sadrži vitamin B12, nužan za normalno funkcionisanje nervnog sistema i D3, potreban za zdravlje kostiju, korisnicima omogućava „mikrodoziranje“, odnosno češći unos manjih doza vitamina. Na ovaj način unese se 40-60 odsto korisnih materija, što je značajno više u poređenju sa 10-20 odsto koliko apsorbujemo kroz gastrointestinalni trakt.

Pored Energy i Purity pasta za zube, Better & Better je takođe lansirao prirodni konac bez plastike i četkicu za zube od bambusa, kako bi kupcima pružio kompletan set za oralnu njegu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top