Home / Z.U. Stomatologija Cvijetić – Đurđević

Z.U. Stomatologija Cvijetić – Đurđević

INFO BOX

INFO BOX

Sve što stomatolog i savremena stomatologija može pružiti pacijentu u bilo kojoj svjetskoj ordinaciji, može pacijent dobiti i u stomatološkoj ordinaciji “Cvijetić-Đurđević”. Od praktičnih uputstava o održavanju oralne higijene za djecu i odrasle, savremene dijagnostike do svih stomatoloških intervencija, bijeljenja, popravke zuba, najkomplikovanijih liječenja i oralnih hirurških intervencija, do primjene najsavremenijih metoda u stomatološkoj protetici, poput izrade mostova, krunica i plombi i faseta, pa preko implantologije i uspješnog liječenja parodontopatije. U svakoj od intervencija primjenjuje se vrhunski estetski kriterijum.

Da bismo obezbjedili najbolji mogući tretman i rezultate, mi smo posvećeni obrazovanju i učenju. Pohađamo predavanja, sastanke, forume, simpozijume i kongrese gde se informišemo o novim tehnikama, procedurama, najnovijoj opremi koju zubna ordinacija može upotrebiti da bi obezbjedila zubnu njegu.

Mi razumijemo kako nekim od naših pacijenata nije lako da dođu i obave posjetu zubaru. Cijeli naš tim je posvećen obezbjeđivanju odlične, individualne njege i servisa da bi Vašu posjetu učinili što ugodnijom i prijatnijom.

Želimo da Vam se zahvalimo na povjerenju i da Vas upoznamo sa svijetom savremene stomatologije!


NAŠE USLUGE:

Stomatologija Cvijetić – Đurđević svojim pacijentima nudi vrhunske usluge:

  • Ortodoncije
  • Mobilne protetike
  • Endondoncije
  • Konzervativne stomatologije
  • Fiksne protetike
  • Preventivne stomatologije.

UPOZNAJTE NAŠ TIM!

Upoznajte nas i saznajte zašto smo strastveni u onome što radimo.

Nataša Cvijetić-Đurđević, stomatolog – specijalizant ortodoncije

Dr Nataša Cvijetić-Đurđević, doktor stomatologije, rođena 19.07.1982. godine u Derventi. Završila Medicinski fakultet, odsjek stomatologije u Banjoj Luci školske 2010/2011 godine. Honorarno radila kao profesor stomatološke grupe predmeta u srednjoškolskom centru “Gemit-Apeiron” Banja Luka. Trenutno na specijalizaciji iz ortodoncije.

 

Nebojša Cvijetić, stomatolog

Dr Nebojša Cvijetić, doktor stomatologije, rođen 10.04.1986. godine u Derventi. Završio Medicinski fakultet, odsjek stomatologije u Banjoj Luci školske 2016/2017 godine.

 

 

Diana Kašić, medicinska sestra

Diana Kašić, zubnostomatološki tehničar, rođena 07.05.1968. godine u Bugojnu. Završila srednju školu, odsjek zubnostomatološki tehničar u Banjoj Luci.

 

 


GALERIJA


 

RADNO VRIJEME:

Pon – Pet: 10:00h – 18:00h
Sub: 9:00h – 15:00h


NAŠA LOKACIJA:

Naš cilj je da vratite osmijeh na lice!

Scroll To Top