Home / AKTUELNOSTI IZ STOMATOLOGIJE / Međunarodni sajam dentalne medicine DENTEX – Zagreb, 6. – 8. jun

Međunarodni sajam dentalne medicine DENTEX – Zagreb, 6. – 8. jun

Najavljujemo bienalni Međunarodni sajam dentalne medicine DENTEX koji će se održati od 06. do 08. juna 2024. godine, a koji je rezultat uspješne višegodišnje saradnje Zagrebačkog velesajma i Hrvatske komore dentalne medicine.

Tokom tri dana održavanja, najveći sajam dentalne medicine u okruženju i jedini u Hrvatskoj, ponudit će platformu za prezentaciju noviteta, neposrednu komunikaciju poslovnih partnera, kontakte sa strukom, demonstraciju rada opreme, dogovaranje buduće saradnje te razmjenu iskustava.

Sajam Dentex je prepoznat među hiljadama dentalnih stručnjaka kao mjesto sudjelovanja najznačajnijih svjetskih i domaćih tvrtki koje predstavljaju svoje nove proizvode i tehnologije, ali i manjih proizvođača koji traže svoje mjesto na dentalnom tržištu. Svi oni, uz renomirane predavače iz Hrvatske i svijeta, čine Dentex referentnim i nezaobilaznim mjestom za sve dionike iz područja dentalne medicine; doktore dentalne medicine, dentalne tehničare, asistente i higijeničare.

Tradicionalno sajam Dentex prati stručan i kvalitetan program pratećih događaja koji koreliraju s temama iz svijeta dentalne medicine. I ove će se godine održavati LIVE-OP – operacije uživo u sajamskoj ordinaciji kao i Kongres na aktualnu temu.

Sajam Dentex održat će se u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici sajma i facebook stranici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top