Home / AKTUELNOSTI IZ STOMATOLOGIJE / Praktično i logično kroz ortodonciju

Praktično i logično kroz ortodonciju

Firma CS Orthoseminars d.o.o nudi prvi put na području BiH vrhunsku seriju ortodontskih seminara “PRAKTIČNO I LOGIČNO KROZ ORTODONCIJU”

Seminari su koncepcionirani na jednostavan i razumljiv način. Sažeto je sve što je potrebno za uspješnu ortodontsku terapiju. Sami naziv firme “CS”, koji stoji za “Common Sense” što znači “Zdrav razum”, odaje da ovaj ortodontski trening a i teorija edukacije navodi na logična razmišljanja. Seminar je jako vezan uz praksu. Osnovan je na bazi preko 25 godina iskustva doktora Roberta Scherngella i njegovih metoda rada. Na seminarima Vam prikazivamo sve uspjehe ali i neuspjehe naših slučajeva i kako neuspjehe izbjeći! Dr. Robert je dokumentirao preko 600 slučajeva, svih malokluzija koje prikazivamo na seminarima. Sadržaj seminara se nalazi na 40.000+ stranica informacija, 25+ animacija te 50+ video vizualizacija.

Podrška CS Ortho tima je za vrijeme seminara, a i nakon modula uvijek jedan od prioriteta kako bi svi sudionici bili zadovoljni i na najbolji moguć način shvatili gradivo.

Svi naši sudionici imaju pravo na par dana doći u ordinaciju dr. Scherngella u Beču ili Tullnu i vidjeti UŽIVO kako radimo na našim pacijentima. To je postao jako važan dio edukacije za naše sudionike.

Predavači CS Orthoseminara su i sami pohađali seminare dr. Roberta, te se od tad intenzivno pripremaju kako bi svoje steknuto znanje prenijeli na druge kolege.

BESPLATNI INTRO SEMINARI U SARAJEVU I ZAGREBU

Za predavanje kod prve serije seminara u Sarajevu je zadužen dr. Dalibor Kraljević, a kod pete serije seminara u Zagrebu će dr. Iva Ivanković obučavati doktore dentalne medicine!

Intro seminar Sarajevo:

  • Datum: 07.05.2022
  • Lokacija: Hotel „Europe“, Vladislava Skarića 5, 71000 Sarajevo, BiH
  • Vrijeme: 16 – 19h

Intro seminar Zagreb:

  • Datum 10.09.2022
  • Lokacija: Hotel „Inaternational“, Miramarska Cesta 24, 10000, Zagreb, Hrvatska
  • Vrijeme: 16 – 19h

Pod idućim linkom se možete prijaviti za BESPLATNI INTRO SEMINAR  www.cso-adria.com.

Na seminarima je uvijek prisutna i Violeta Topić koja od 2012 godine prati dr. Scherngella na seminarima. Bogato iskustvo stekla je sa preko 20 godina rada, na ortodontskim pacijentima u ordinaciji doktora Scherngella.

Imate pitanja? Pišite nam na:  info@cso-adria.com

Ili pozovite na broj telefona: Kristijan Topić  0043/677 61947383 (WhatsApp, Viber)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top