Home / AKTUELNOSTI IZ STOMATOLOGIJE / Mezoterapija podočnjaka

Mezoterapija podočnjaka

MEZOTERAPIJA PODO¼NJAKA

Čudesna metoda koja daje savršene rezultate

Tamni kolutovi ispod očiju, nadutost i masne kesice mogu da poružne i najljepša lica.

Uzroci za pojavu podočnjaka mogu biti mnogobrojni:  genetske predispozicije, loša cirkulacija, nepravilna ishrana, nesanica, alergijske reakcije, cigarete.

Sasvim je prirodno da tokom godina popuštaju ligamenti koji drže masno jastuče podočnjaka, zbog čega oni postaju sve vidljiviji. I ne samo to, podočnjaci postaju uočljiviji nestajanjem masnog tkiva, a to se najćešće javlja kao posljedica poremećaja cirkulacije i naglašenosti venskog spleta.

U Mezoestetik Centu nudimo najbolje rješenje za otklanjanje podočnjaka – MEZOTERAPIJA PODOČNJAKA

Mezoterapija podočnjaka može značajno poboljšati boju podočnjaka kao i smanjiti veličinu masne kesice. Rezultat su vidljivi već nakon 2 tretmana. Potrebno je uraditi 4 do 6 tretmana, nedjeljno jedan tretman. Po obavljenom pregledu DR.SPECIJALISTA ANTIAGING MEDICINE pripremiće mezoterapijski koktel primjeren problemu koji tretira.

Mezoterapijski koktel sadrži hijaluronsku kiselinu, vitamine, antioksidanse kao i druge aktivne sastojke koji utiču na mikrocirkulaciju. Tretmanom se postiže poboljšanje izgleda podočnjaka, uklanjanje plitkih bora oko oka, smanjenje tamnih kolutova i umornog izgleda.

Podočnjaci nestaju, a vaše lice dobija novi izgled koji plijeni i zrači!

Zakažite svoj termin u Mezoestetik centru kod specijaliste dermatologa sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti kozmetologije i sertifikovanih stručnjaka. To možete učiniti na telefone 066244497 i 065560312

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top