Home / AKTUELNOSTI IZ STOMATOLOGIJE / Predstavljamo – Z.U. Stomatološka ambulanta dr Sukara

Predstavljamo – Z.U. Stomatološka ambulanta dr Sukara

ZU stomatološka ambulanta “Dr Sukara” je posvećena svakom pacijentu u cilju postizanja najboljeg rezultata u najkraćem vremenu. Brojni pacijenti svakodnevno ukazuju povjerenje stručnom osoblju ove ambulante, kojem je zadovoljan pacijent upravo najveća motivacija i najbolja preporuka za rad.

Ambulanta je opremljena  modernim stomatološkim aparatima i materijalima u skladu sa svim standardima, a njen stručni tim prati najnovija naučna istraživanja iz domena stomatologije u cilju što kvalitetnije  stomatološke usluge, zbog čega s razlogom možemo reći da je ZU stomatološka ambulanta “Dr Sukara” Vaš najbolji izbor kada je riječ o zdravlju i ljepoti Vaših zuba.

ZU stomatološka ambulanta “Dr Sukara” svojim pacijentima pruža sljedeće usluge:

  • Besplatan pregled
  • Estetska stomatologija
  • Fiksna i mobilna protetika
  • Izbjeljivanje zuba
  • Estetska korekcija mekih tkiva
  • Preventivna i dječija stomatologija
  • Konzervativa i endodoncija
  • Oralna hirurgija i implantologija

Dr Slava Sukara posvetila je svoju dugogodišnju karijeru liječenju zuba i desni, ali i konstantnom usavršavanju te akademskom radu u oblasti obrazovanja studenata stomatologije na Univerzitetu u Banjaluci.

Tokom duge karijere, posvećenosti i neprekidnog obrazovanja, stekla je iskustvo koje je garancija svim pacijentima da će njihovo zdravlje biti u dobrim rukama.

U ordinaciji dr Sukara rade stomatolozi i protetičari čiji kvalitet mogu da potvrde brojni domaći i inostrani pacijenti koji su svoje dugotrajno povjerenje ostavili upravo u njihovim rukama.

Danas dr Sukara posebnu pažnju posvećuje istraživanjima u oblasti održavanja zdravlja zuba žena tokom trudnoće.

Z.U. stomatološku ordinaciju dr Sukara možete posjetiti svakog radnog dana u periodu od 9 – 19h, subotom od 9 – 13h. Takođe, ordinaciju možete kontaktirati i putem telefona br.  + 387 51 465 757 ili putem kontakt formulara koji se nalazi ispod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top