Home / DENTA DE d.o.o.

DENTA DE d.o.o.

denta-cover

INFO BOX

INFO BOX

DENTA DE d.o.o. posluje kao preduzeće za prodaju dentalnih aparata, aparata za zubne laboratorije, prateće opreme i potrošnog materijala. Počelo je sa radom 1989.god. kao prvi dentalni depo u BiH, a drugi na području bivše Jugoslavije. Po završetku rata i obnavljanja aktivne djelatnosti uspješno sarađujemo sa mnogim domovima zdravlja i privatnim stomatološkim ordinacijama diljem BiH pružajući im naše usluge: dostave potrošnog materijala uvoza po narudžbi inžinjeringa, opremanja ordinacija po sistemu “ključ u ruke”, prodaje i montaže: dentalnih aparata,RTG aparata, intraoralnih kamera, pratećih aparata u stomatološkim ordinacijama, dentalnih kompresora,namještaja za ordinacije, zubne laboratorije, kao i aparata za zubne laboratorije.

Zastupamo proizvode renomiranih svjetskih kuća, i ovlašteni smo distributeri najpoznatijih imena u svijetu dentalnih aparata i opreme.

denta-de-1

Naši agenti prodaje uspješno pokrivaju područje cijele Bosne i Hercegovine.

Jedini smo depo u BiH koji u svom sastavu ima vlastiti servis sa dvadesetogodišnjim iskustvom, a naše osoblje se stalno usavršava na tečajevima kompanija koje zastupamo. Zato kupovinom aparata i prateće opreme kod nas dobijate sigurnost tehničke podrške kako u garantnom roku tako i poslije njegovog isteka. Naš servis stoji Vam na raspolaganju da u najkraćem roku sa orginalnim rezervnim dijelovima kvalitetno i brzo otkloni kvar.

LOKACIJA:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top