Home / Stomatološka poliklinika Muradbegović

Stomatološka poliklinika Muradbegović

MURATBEGOVIC 1

INFO BOX

INFO BOX

Stomatolozi porodice Muradbegović se već skoro petu deceniju brinu o Vašem oralnom zdravlju. U savremeno opremljenom prostoru površine 140 m2 u užem centru Tuzle, u opuštenoj atmosferi i maksimalno bezbolno, koristeći najnovije materijale i dostignuća, pružamo sve usluge iz oblasti stomatologije: protetika, najnovije metode ugradnje zubnih implantata – dentalna implantologija, oralna hirurgija, ortodoncija, dentalna patologija i endodoncija, dječija i preventivna stomatologija, oralna medicina i parodontologija, te digitalno rendgensko (RTG) snimanje obje vilice (OPG) i pojedinačnih zuba (RVG).

MURATBEGOVIC 2

Tim od sedam zaposlenih, na čelu sa Prim. dr Mirzom Muradbegovićem, mr sc., specijalistom oralne hirurgije, dugogodišnjim priznatim stručnjakom iz oblasti stomatologije i oralne hirurgije, radi na vrhunskoj opremi najpoznatijih svjetskih proizvođača, te se kontinuirano usavršava u zemlji i inostranstvu.

U sklopu naše ustanove nalazi se i vlastiti zubotehnički laboratorij opremljen trenutno najsavremenijom opremom za izradu svih vrsta mobilnih, fiksnih i kombinovanih protetskih radova.

MURATBEGOVIC 3

Pored toga, garancija izuzetne kvalitete naših radova je i stručno osoblje, koje je završilo obrazovanje za zvanje zubnog tehničara u inostranstvu, kao i u zemlji. Tim zubnih tehničara se i dalje kontinuirano usavršava na mnogim domaćim i stranim tečajevima.

Dokaz tome su brojni zadovoljni pacijenti koji nose protetske radove napravljene u našoj laboratoriji, kao i mnogobrojne kolege stomatolozi koji, poslujući sa nama, u svojim ordinacijama pacijentima predaju protetske radove iz našeg zubotehničkog laboratorija.

 Zubotehnički laboratorij ima široku lepezu trenutno najmodernijih protetskih radova:

  • mobilni protetski radovi (totalne i parcijalne akrilatne proteze, kao i wizil skeletirane parcijalne proteze)
  • porculanske navlake i mostovi (D-sign keramika IVOCLAR) na metalnoj podlozi
  • kombinovani radovi (skeletirane wizil parcijalne proteze sa vezama- ankeri)
  • izrada suprastrukture za fiksne i mobilne protetske radove na implantatima
  • polupokretni mostovi (riegeltehnik)

Svaki radni dan
od 9-18 sati
Subota od 9-12 sati

LOKACIJA:

Stomatološka poliklinika Muradbegović 

GALERIJA SLIKA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top