Home / Z.U. Stomatološka ambulanta Dr Mirko Davidović

Z.U. Stomatološka ambulanta Dr Mirko Davidović

stomatologija-davidovic-logo 1

INFO BOX

INFO BOX

Z.U. Stomatološka ambulanta Dr Mirko Davidović je privatna zdravstvena ustanova koja duže od 20 godina obavlja stomatološke usluge liječenja i popravke zuba, endodoncije, ortodoncije, implantologije, protetike, oralne hirurgije, dječije stomatologije, estetske stomatologije i izbjeljivanja zuba.

stomatologija-davidovic-ordinacija-3

Visokokvalifikovani stručnjaci i ljubazno osoblje, kao i savremena tehnologija, omogućavaju nam sigurno, bezbolno, kvalitetno i brzo liječenje. Garantujemo profesionalnost i stručnost našeg osoblja kao i vrhunsku kvalitetu svih materijala i usluga. Na određene usluge dajemo višegodišnju garanciju (protetika i implantati).

U potpunosti smo posvećeni svakom pacijentu i trudimo se postići najbolji mogući rezultat u najkraćem mogućem vremenu. Pacijenti nam svakodnevno ukazuju povjerenje i odlaze zadovoljni iz naše ordinacije. Zadovoljni pacijenati naša su najveća motivacija i najbolja preporuka za naš rad.

Usluge :

  • Estetska stomatologija – obuhvata nekoliko opštih grana stomatologije, a osnovni zadatak je osigurati prirodan izgled zuba i podariti blistav osmijeh.
  • Dječija stomatologija – rad sa djecom zahtijeva punu posvećenost stomatologa i veoma je važno izabrati stomatologa s kojim će vaše dijete sarađivati.
  • Izbjeljivanje zuba – brz i bezbolan proces koji uključuje hemijsku reakciju sredstva za izbjeljivanje s površinom zuba, a sve u samo jednom odlasku stomatologu.
  • Endodoncija – tretman uklanjanja zubnog živca, odnoso tretiranja korijenskog kanala zuba. Zahvat je potpuno bezbolan i provodimo ga uglavnom u jednoj posjeti.
  • Pregled i konsultacije – najbolja prevencija u borbi protiv karijesa je redovan stomatološki pregled, a preporučuje se najmanje 2 puta godišnje.
  • Oralna hirurgija – u domenu oralne hirurgije pružamo usluge svih hirurških zahvata u usnoj šupljini, koji se mogu izvesti u ordinaciji.
  • Implantologija – implantati su vještački korijeni zuba koji se bezbolno ugrađuju pod lokalnom anestezijom. Implantati se prave od biokompatibilnog metala – titanijuma, sa specijalnom površinom koja omogućava bolje i brže srastanje sa kostima vilice.
  • Ortodoncija – cilj ortodontske terapije je ispravljanje nepravilno smještenih zuba, postizanje dobre funkcije i idealne estetike zuba, u skladu sa izgledom Vašeg lica.
  • Zubna protetika – bavi zamjenom izgubljenih zuba i mekih dijelova usne šupljine potpunim ili djelimičnim protezama, navlakama i mostovima. Sa zubnom protezom postiže se funkcionalnost, ali i lijep i prirodan izgled.
  • Liječenje i popravak zuba – osnova stomatologije su zdravi, lijepi i funkcionalni zubi, što se postiže liječenjem i popravkom zuba, tretiranjem korijenskih kanala, ispunama i čišćenjem zubnog kamenca.

 

Radno vrijeme:

9:00 – 20:00
Subotom: 9:00 – 13:00
Nedjeljom: ne radimo

LOKACIJA:

Vama na usluzi – stomatološka ambulanta Dr Mirko Davidović

GALERIJA SLIKA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top