Home / AKTUELNOSTI IZ STOMATOLOGIJE / CURAPROX [BE YOU.] – zubna pasta za svako raspoloženje

CURAPROX [BE YOU.] – zubna pasta za svako raspoloženje

Šest profinjenih okusa zubne paste CURAPROX [BE YOU.] za izbjeljivanje zubi s prirodnim sastojcima, enzimi i bilje štite od karijesa, garantira svjež dah, pomaže kod osjetljivih zubi, ne uzrokuje afte, podržava prirodnu zaštitu pljuvačke, sprečava nastanak plaka i brine za zdravlje desni.

CURAPROX [BE YOU.] Rising star set, grejpfrut i bergamot

Zvijezda u usponu – sočni grejpfrut i okrepljujući bergamot s pozadinom paprene mente i mentola. Začinjeni garant za budna usta svako jutro. Svježina na najbolji način.

CURAPROX [BE YOU.] Pure happiness set, breskva i kajsija

Čista doza sreće u tubi – nježne note breskve i kajsije kombinovane sa svježinom paprene i zelene mente i dodatkom mentola. Svježi povjetarac za tvoja usta svaki dan.

CURAPROX [BE YOU.] Candy lover set, lubenica

Za sladokusce – ljupka slatka lubenica s osvježavajućim mentolom – ledeni vatromet za tvoja usta i desni. Savršena za početak i kraj dana.

CURAPROX [BE YOU.] Challenger set,  gin tonic i japanska jabuka

Za odvažne sa stilom – uzmite slatku japansku jabuku i dodajte joj mrvu smreke – za čudnovato nadahnjujuće iskustvo. Sve to začinite gin tonicom. Šta može biti bolje? Naravno bez alkohola!

CURAPROX [BE YOU.] Daydreamer set, kupina i slatki korijen

Opet glava u oblacima. Probudi se senzacionalnim okusom snene kupine i raskošnog slatkog korijena s pozadinom vječno svježeg mentola. Svježina, koja traje.

CURAPROX [BE YOU.] Explorer set, jabuka i aloe vera

 

Živite život punim plućima – sasvim nova kombinacija okusa. Svježa zelena jabuka sa sočnom aloe verom i dodatnom eksplozijom paprene mente i mentola. Hrabri će biti nagrađeni jedinstvenim iskustvom četkanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top