Home / AKTUELNOSTI IZ STOMATOLOGIJE / Posjetili smo IDS sajam u Kelnu

Posjetili smo IDS sajam u Kelnu

Dental4u.ba portal prošle sedmice je bio u Kelnu te je posjetio IDS sajam u Kelnu, inače jedan od vodećih svjetskih stomatoloških sajmova koji se održava svake druge godine.

Jedna od najznačajnijih međunarodnih manifestacija za predstavljanje i promovisanje novih proizvoda iz domena stomatologije donijela nam je brojne novitete i zabilježila rekordnu posjećenost. Na štandovima mnogih svjetskih izlagača posjetioci su mogli vidjeti veliki broj novih tehnologija na svim poljima stomatologije. Kako je sve to izgledalo, možete vidjeti u galeriji ispod.

U trendu je digitalizacija cijelog procesa stomatološkog liječenja koje počinje da poprima sve veće razmjere i kuca na velika vrata svake stomatološke ordinacije, nudeći usavršene modele intra-oralnih skenera, opreme za stomatološka snimanja i CAD/CAM tehnologije. Jedan od velikih izlagača koji je bio prisutan i na IDS sajmu bio je i Carlos Signs Dental Solutions, koji je na svom štandu imao i svjetsku premijeru DGSHAPE DWX-42W dental milling stroja, o kojem ćete više doznati već tokom ove sedmice u sklopu našeg velikog predstavljanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top