Home / AKTUELNOSTI IZ STOMATOLOGIJE / Primjena hijaluronskih filera

Primjena hijaluronskih filera

Hijaluronska kiselina je sastojak svakog organizma i preko 50% hijaluronske kiseline svakog organizma se nalazi u koži. Hijaluronski fileri se mogu injektirati u sve regije lica.

Fileri hijaluronske kiseline se primjenjuju najčešće kod izraženih nazolabijalnih bora i kod povećanja usana. Koriste se takođe i za dodavanje volumena i svježine (tonusa) kože lica i obraza. Hijaluronski fileri su idealni za sve koji žele da otklone duboke bore sa lica bez operacije.

Takođe su savrđeni u procedurama nadoknade volumena usana, jagodica, obraza i daju veoma dobre rezultate kod podmlađivanja kože ruku, dekoltea i vrata.

Ovo je nabolji i najbezbolniji vid popunjavanja i povećanja usana, prije svega jer je hijaluron pouzdan filer pošto je prirodan, ne izaziva alergije i rezultati se vide odmah.

Ubacivanjem hijaluronskih preparata u usne, one će dobiti na svojoj punoći i senzualnosti, a pri tome se prati prirodan oblik bez drastičnih promjena u izgledu lica. Ovaj tretman će trajati svega 10 tak minuta, sa anestezijom ili anestetik kremom. Rezultat će biti vidljiv odmah, a najbolje dan – dva od tretmana. Vaše nove, senzualne usne će trajati od  6 do 12 mjeseci. Možete birati, da li želite drugačije konture i diskretno povećanje usana, naglašen volumen ili prirodan volumen sa malo naglašenijim povećanjem usana.

Doktor stomatologije

Tanja Krčić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top