LACALUT AKTIV

LACALUT_ACTIV_u tekstu

Više od 80 godina razvoja i istraživanja stručnjaka iz laboratorija DR.THEISS

  • visokokvalitetne sirovine
  • suvremena tehnologija proizvodnje
  • jedinstvena kombinacija aktivnih tvari
  • zdrave desni preduvjet su za zdrave zube

Malo je ljudi koji nisu nikada imali upalu desni. To je uz karijes, najraširenija bolest zubi i usne šupljine. Zdrave su  desni svijetloružičaste boje, ne krvare. One su temelj naših zuba do starosti.  Nažalost, desni često podliježu promjenama, nateknu, zacrvene se, postaju osjetljive i već na najmanji dodir krvare.  Ukoliko se upala ne tretira pravilnom higijenom ona napreduje. Zahvaća dublja tkiva i uzorokuje komplikacije. Kada  zaostane hrana i kad se stvori zubi plak u prostoru između gingiva i sulkusa, toksini uzorokuju početnu upalu zubnog  mesa što se očituje kao KRVARENJE Bakterije iz zubnog plaka agresivno napadaju prostor između gingive i zuba pa uplani proces i naslage kamenca  prodiru u dubinu i dovode do uništenja kosti i klimavosti zuba.  Neliječeni gingivtis zahvaća dublja tkiva pa nastaje PARODONTOZA. U početnoj fazi bolest je moguće jednostavno  i uspješno liječiti. LACALUT aktiv linija pruža potpunu pravilnu zaštitu za sprečavanje parodotoze i/ili suzbijanje već  postojećih simptoma. Redovitom uporabom Lacalut aktiv paste sprječavamo upalu desni, smanjujemo njihovo krvarenje, usporavamo  stvaranje naslaga na zubima i zaustavljamo povlačenje desni čijim masiranje povećavamo prokrvljenost i opskrbu  hranjivim tvarima. Istovremeno štitimo zube od karijesa. Glavna aktivna tvar sadržana u pasti, po kojoj je cijela linija  dobila i ime, alumniji laktat jedistveno je sredstvo koje učinkovito djeluje na desni trenuto zaustavljajući krvarenje i  postojeće znakove upale.  Preprouča se kombinirana primjena sa Lacalut aktiv otopinom za ispiranje kojom treba isprati usnu šupljnu prije  pranja zubi budući da otapa plak i naslage bakterija na zubima. Za pranje zubi preporučamo uporabu Lacalut aktiv  četkice čija mekana vlakna dodatno štite bolne i osjetljive desni od dodatnog krvarenja.

Lacalut aktiv, zubna pasta za prevenciju parodontoze

Osjetno učvršćuje zubno meso. Štiti od krvarenja desni, upala i karijesa. Sadrži aluminijev laktat I aluminijev fluorid  (sadržaj fluorida 1360 ppm) uz dodatak klorheksidina, alantoina i bisabolola. Aluminijev laktat zaustavlja krvarenje  stezanjem zubnog mesa, aluminijev fluorid djeluje antikarijesno, klorheksidin diglukonat antiseptički, a bisabolol i alantoin  protuupalno i umirujuće.

Pakiranje: 75 ml

Lacalut aktiv Antiplaque, otopina za njegu usne šupljine

Za dnevnu njegu usne šupljine i zubi. Sprječava stvaranje bakterija koje uzrokuju nastajanje plaka i zubnog kamenca. Štiti  od upale zubnog mesa i karijesa. Čisti i njeguje zube prije pranja i nakon obroka. Primjenom Lacalut Antiplaque otopine  prije pranja zubi otapaju se naslage bakterija na zubima koje su glavni uzrok nastajanja karijesa i parodontoze. Nakon  pranja zubi ispiranjem Lacalut Antiplaque otopinom sprječava se stvaranje zubnog kamenca i štiti od upale zubnog mesa.  Idealna za osobe sa zubnim protezama. Način primjene: Ispirati usnu šupljinu s 10 ml nerazrijeđene otopine 30 sekundi, potom ispljunuti i ne ispirati. Slučajno  gutanje je bezopasno. Nakon uporabe bočicu dobro zatvoriti.  Sadržaj fluorida 225 ppm.

Pakiranje: 300 ml

Četkice za zube Lacalut aktiv Specijalno izrađena četkica od mekih vlakana temeljito  čisti i masira zube i desni. Osobito ugodna zbog pomične  2-komponentne drške s uporištem za palac. Poseban  raspored vlakana efektivno djeluje na uklanjanje plaka  između zubi i teško dostupnih mjesta. U isto vrijeme čisti i  masira zubno meso. Lacalut aktiv četkica se posebno  preporučuje koristiti kod bolnih i osjetljivih desni, sklonih  krvarenju, jer mekana vlakna četkice štite bolne i osjetljive  desni od dodatnog krvarenja.

Distributer za Bosnu i Hercegovinu”

“Eliksir d.o.o.” 

Ante Starčevića b.b.,

88240 Posušje

Tel:  +387 39 682 623
Fax: +387 39 682 624
E-mail: eliksir@tel.net.ba

www.eliksir.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top