Home / AKTUELNOSTI IZ STOMATOLOGIJE / 44. MEDIDENT – Međunarodni sajam medicine i stomatologije – Beograd, 10. – 12. oktobar

44. MEDIDENT – Međunarodni sajam medicine i stomatologije – Beograd, 10. – 12. oktobar

Sredina oktobra rezervisana je za još jedan veliki događaj – 44. Međuarodni Sajam medicine i stomatologije “Medident“, koji će se održati u Beogradu u periodu od 10. do 12. oktobra.

U pitanju je prestižna međunarodna manifestacija na kojoj domaći i strani izlagači predstavljaju stomatološku, medicinsku i laboratorijsku opremu i sredstva, farmaceutske proizvode i razne medicinske usluge.

Međunarodni sajam medicine i stomatologije najveća je i najstarija manifestacija u svojoj oblasti u regionu. Već više od četiri decenije predstavlja mesto intenzivnih poslovnih susreta proizvođača, prodavaca i korisnika medicinske opreme, kao i mesto na kome stručnjaci razmenjuju i stiču nova znanja i iskustva. Najpoznatiji domaći  i inostrani proizvođači, uvoznici i distributeri medicinske, stomatološke i laboratorijske opreme svake godine pripremaju posebne popuste i promotivne cijene za učesnike i posjetioce Meditenta, a jedan od aktivnih izlagača koji će biti prisutan i ove godine jeste Carlos Signs Dental Solution sa svojom ponudom Roland DG Shape stomatoloških uređaja.

Uz izložbeni, važan dio manifestacije je i prateći program, podijeljen u dva dijela – stručni sa akreditovanim predavanjima i promotivno-edukativni, a više o samom sajmu i prijavama za isti možete pronaći na ovom linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top