Home / AKTUELNOSTI IZ STOMATOLOGIJE / Predavanje za stomatologe i zubne tehničare “Brothers in Arms”

Predavanje za stomatologe i zubne tehničare “Brothers in Arms”

21.11.2020. godine

11 časova

Zoom platforma

 

Agenda

11:00   Doktor – tehničar /Brothers in Arms (Prim. dr Dejan Lisjak)

(Preparacija zuba; Otiskivanje po fazama – konvencionalno i digitalno; Probe gotovog rada; Komunikacija doktor-tehničar)

12:00   Izazovi tehnike (Darjan Majstorović)

(Analiziranje i pripremanje radova u zubotehničkom laboratoriju; Individualno određivanje boje; Radovi na implantatima; Pravilan odabir materijala)

13:00   Sinergija doktor – tehničar (diskusija) – Prim. dr Dejan Lisjak, Darjan Majstorović

Odgovori na pitanja učesnika predavanja

15.00  Završetak predavanja

 

Predavanje je besplatno.

Svi zainteresovani učesnici mogu se prijaviti za učešće na predavanju putem ovog linka.

Dodatne informacije na: +387 66 168 257

Predavači

Prim. dr Dejan Lisjak

Rođen 07.11.1970. god. u Beogradu, diplomirao je 25.03.1996. god. na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, a stručno zvanje specijaliste iz oblasti STOMATOLOŠKA PROTETIKA stiče 25.06.2001. god., takođe na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Vlasnik je stomatološke prakse CERECCENTAR u Beogradu od 2000. godine. Poseban akcenat u razvoju prakse stavlja na primjeni savremenih dijagnostičkih i terapeutskih stomatoloških procedura i doprinosi razvoju kompjuterizovane stomatologije u regionu. Polaznik brojnih kurseva u inostranstvu kod vodećih doktora i predavača vezanih za ovu oblast. Jedan je od osnivača Udruženja za kompjuterizovanu stomatologiju, osnovanog u Beogradu 2010. god. Stručno zvanje Primarijusa dobija u junu 2010. god. kao najmlađi ljekar sa ovim zvanjem u toj deceniji. 2019. godine postaje Sironin opinion leader i njihov globalni predavač. Autor i koautor je mnogobrojnih naučnih radova publikovanih u domaćim i stranim stručnim časopisima. Drži predavanja po pozivu na kongresima i stručnim skupovima, kao i kurseve iz oblasti medernih stomatoloških tehnologija, s posebnim osvrtom na CAI-CAD-CAM sisteme.

Darjan Majstorović

Rođen 09.03.1984. god. u Kaknju u Bosni i Hercegovini. Završio je Srednju zubotehničku školu u Bjelovaru u Hrvatskoj 2005. godine. Do 2006. godine je završio pripravnički staž te stekao iskustva kroz mnoge faze fiksne i mobilne protetike. U narednih sedam godina učestvuje na mnogobrojnim edukacijama u zemlji i inostranstvu. 2013. godine preuzima vodstvo u laboratoriju u Weyer-u u Austriji te nastavlja sa učešćima u radnim kursevima i seminarima na temu digitalizacije za visoko estetske radove na implatatima i cirkonu. Osniva firmu 2017. godine pod nazivom DM Dental Studio – Dentalni Laboratorij u Gschwandt-u u Austriji opremljen savremenom tehnologijom/digitalizacijom – Cad Cam sistemom. Zbog velikog iskustva u oblasti zubne tehnike i primjene savremenih tehnologija održava radne kurseve u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Austriji.

Organizator

Zubotehnički laboratorij Full Dent Banja Luka

Zahvaljujući jasnoj viziji, ali i konstantnom ulaganju energije, truda i emocija cijelog tima Full Dent danas predstavlja savremen laboratorij sa konstantnim i značajnim rastom kvaliteta usluga i proizvoda. Uz dugogodišnje iskustvo u praksi, korištenje dentalnih materijala sa CE sertifikatom i opreme koja prati razvoj svjetske tehnologije, nudimo usluge izrade svih vrsta fiksnih, mobilnih i kombinovanih protetskih radova. Laboratorij posjeduje sve potrebne sertifikate koji garantuju vrhunski kvalitet u skladu sa evropskim standardima, ali i potpunu sigurnost i bezbjednost svih proizvoda i usluga koje pružamo. U centru naše pažnje su pacijenti i njihove potrebe i zahtjevi, a njihov zadovoljan osmijeh je naš imperativ i pokretačka snaga zahvaljujući kojoj se neprekidno usavršavamo i istražujemo nove mogućnosti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top