Home / AKTUELNOSTI IZ STOMATOLOGIJE / BEGO Implantati Njemačke kvalitete

BEGO Implantati Njemačke kvalitete

BEGO Implantati Njemačke kvalitete srijeda

MR Dental doo je Generalni  zastupnik za tvrtku BEGO Implant Systems Bremen Njemačka, kompaniju sa 125 godina dugom tradicijom.

Nakon uspješne prezentacije na Balkanskom kongresu stomatologa u Banja Luci, MR Dental nastavlja sa predstavljanjem Bego implantata u Bosni i Hercegovini. Najpopularniji proizvod je BegoSemados S implantat izrađen od čistog titana. Glavne karakteristike ovog implant sistema koji je u potpunosti  proizveden u Njemačkoj su: ekonomičnost, funkcionalnost, klinička ispitanost i univerzalna primjenjivost te jednostavnost u upotrebi.

MR Dental organizuje hands – on treninge sa vrhunskim specijalistom oralne kirurgije.  Polaznici treninga prisustvuju live operaciji unaprijed pripremljenog pacijenta sa apsolutnom indikacijom za ugradnju implantata. Nadalje, učesnici naših treninga, na pripremljenim modelima (jagnjeće mandibule) i sa svim potrebnim instrumentarijem, rade operativne tehnike ugradnje implantata, služeći se kompletnom implantološkom opremom.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na brojeve telefona 061 706 176 ili 061 149 788 ili mail adresu: mrdentalimlant@gmail.com.Broj mjesta je ograničen.

Također smo za Vas pripremili i sjajnu ponudu implantata svih dimenzija s adekvatnim pratećim protetskim komponentama i profesionalnom stomatološkom podrškom.

Kako biste se upoznali sa visokom kvalitetom ovog proizvoda trenutno nudimo akcijsku cijenu paketa 265,60 KM + PDV.

Ova akcijska cijena uključuje implantat, pokrovni vijak i abutment.

Vrlo rado ćemo Vam na licu mjesta prezentirati našu ponudu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top