Home / Slobodno vrijeme / Slavne ličnosti koje odbijaju da srede osmijeh

Slavne ličnosti koje odbijaju da srede osmijeh

1_Madona

U današnje vrijeme sa skoro svake fotografije koja dolazi iz Los Anđelesa i Holivuda sjevaju izbjeljeni i ravni osmjesi, pa i lažni zubi. Naravno da postoji razlog zbog kojeg postoji zubna protetika koja rješava neke ozbiljne probleme sa zubima i vilicom, a ne tiče se sujete i estetike, ali ponekad, čak previše puta odbijamo da prihvatimo da postoje različiti oblici i veličine i nesavršenosti koje često upravo čine osmijeh ljepšim.

Ana Pakin

Glumica iz poznate televizijske serije “True Blood” – drama o vampirima u kojoj zubi, složićete se, igraju važnu ulogu, očarala nas je jer odbija da “popuni rupu” koju ima između prednjih zuba. A upravo ovakav njen osmijeh djeluje toplo i pristupačno. Kako je Vinona Dimeo Edger napisala, “ona je nesumnjivo lijepa žena, jeste, ali te male nesavršenosti izdvajaju je iz mora istih lica koje krase današnje časopise.”

2_Ana_Pakvin

Madona

Razmak između prednjih zuba gotovo da je njen zaštitni znak, a “kraljica popa” odbija čak i da ide na izbjeljivanje.

1_Madona

Kristen Danst

Danst odlučno odbija da promijeni svoj osmijeh, a za “Elle” je izjavila: “Volim svoje oštrije očnjake. To mi daje karakter, a karakter je seksi.”

4_Kristen_Danst

Vanesa Paradi

Vanesa Paradi, francuska selebriti, još je jedan član kluba “razmaka između zuba”. Upravo se ova njena odlika često ističe u časopisima kada se govori o njenoj jedinstvenoj ljepoti.

6_Vanesa_Paradi

Sil

Kao i francuska koleginica, i tamnoputi pjevač je zadržao razmak u besprijekornom osmijehu.

5_Sil1

Lara Stoun

Razmak između zuba Lare Stoun je djelimično i načinio poznatom. Prema “Dejli mejlu”, “taj nesavršeni osmijeh donio je promjenu u potrazi za bijelim biserima.”

Izvor: 24sata.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top