Home / AKTUELNOSTI IZ STOMATOLOGIJE / ZOOMirajte Vaš osmijeh!

ZOOMirajte Vaš osmijeh!

Više od 5 miliona obavljenih tretmana izbjeljivanja… a broj svakodnevno raste!

ZOOMirajte Va- osmijeh ponedeljakVaš osmijeh je izuzetno važan.

ZDRAVI I BIJELI ZUBI = VIŠE SAMOPOUZDANJA

Kad pomislite na srećne i uspješne osobe, sigurno ih zamišljate kao dobro odjevene, pune energije i uvijek naoružane blistavo lijepim osmijehom. Ako niste zadovoljni svojim osmijehom,onda ste većinom suzdržani i nastojite da se ne nasmijete. Negativna energija koju pritome zračite utiče na sve aspekte Vaseg života. Obično su svima nama prvi zubi bili blistavo bijeli. Tokom života, zbog više razloga, vanjskih uticaja i navika kao što su konzumiranje obojene hrane i pića, pušenje i sl., zubi postaju tamniji. Zar ne biste željeli vidjeti blistav, pobjednički osmijeh na svom licu? Privlači li vas pomisao na niz biserno bijelih zuba u Vašim ustima? Naravno da,da!

Onda biste definitivno trebali razmotriti opciju profesionalnog izbjeljivanja zuba ZOOM SISTEMOM, kao najsigurnijom i najefikasnijom metodom izbjeljivanja zuba.

 ZASTO IZBJELJIVANJE ZUBA ZOOM SISTEMOM?

  1. Zoom!, nudi najbolju moguću metodu izbjeljivanja zuba.
  2. Zoom! inovativna tehnologija Vam omogućuje za 8 nijansi bjelje zube u samo 45 minuta.
  3. Klinički je dokazano kako je Zoom! siguran i djelotvoran.

ZOOMirajte Va- osmijeh ponedeljak 2

Drugi načini izbjeljivanja zuba se ne mogu uporediti sa Zoom! sistemom izbjeljivanja zuba u ordinaciji. Ništa ne djeluje bolje i brže!

Kako se Zoom! nosi s ostalim opcijama za izbjeljivanje na tržištu:

ZOOMirajte Va- osmijeh ponedeljak 3

Napravite prvi korak kako biste se osjećali dobro i izgledali izvrsno – Vi zaslužujete najbolje!

O ZOOM!-u

  • 8 nijansi svjetliji zubi u 45 minuta
  • bezbolno i sigurno izbjeljivanje zuba
  • dugotrajni rezultati
  • bez osjetljivosti zuba

ZOOMirajte Va- osmijeh ponedeljak 1

Učinite prvi korak prema Vašem prekrasnom osmijehu! Izgledajte svježe i osjećajte se izvrsno uz snježno bijele zube do čijeg ćete izvanrednog sjaja stići za manje od sat vremena. Zoom! izbjeljivanje zuba je sigurno, učinkovito i vrlo brzo – postupak se izvodi isključivo u stomatološkim ordinacijama.

Zoom! klinička istraživanja

Iscrpna istraživanja i kliničke studije nam pokazuju kako je izbjeljivanje zuba, ako se radi u ordinaciji, sasvim sigurno i bez štetnih posljedica za pacijenta. Mnogi stomatolozi smatraju kako je izbjeljivanje zuba najsigurniji stomatološki tretman uopšte.

U Simić Dentu već duži niz godina radimo sa ZOOM sistemom.Poznati smo po tome što usrećujemo naše pacijente  jer im za samo 45 minuta darujemo blistavo bijele zube i neodoljiv osmijeh. Iz tog razloga svakim danom imamo sve više zadovoljnih pacijenata.

Posebno mi je drago,da većina naših pacijenata koji izbjele zube počnu voditi puno zdraviji život i mjenjaju loše navike dobrima.

Dobro došli u SIMIĆ DENT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top