Home / Slobodno vrijeme / Stomatolog hoće da klonira Džona Lenona

Stomatolog hoće da klonira Džona Lenona

stomatolog-hoce-da-klonira-dzona-lenona-srijeda

Majkl Zuk iz Edmontona u Kanadi,koji je po zanimanju stomatolog i koji je prije dvije godine kupio na aukciji zub engleskog muzičara Džona Lenona,došao je na pomalo ludu i neobičnu ideju.On želi želi da klonira čuvenog Džona Lenona koji je ubijen 1980 godine!

Stomatolog je već pokrenuo projekat u kojem se izoluje DNK iz pokvarenog zuba Lenona  koji je čuveni muzičar dao svojoj kućnoj pomoćnici šezdesetih godina.

Kanadski stomatolog koji je na aukciji kupio zub engleskog muzičara Džona Lenona prije dvije godine, nada se da će uspjeti da klonira člana „Bitlsa” Džona Lenona koristeći njegov DNK.

“Ukoliko naučnici misle da mogu da kloniraju mamute, onda bi Džon Lenon mogao da bude sljedeći”, izjavio je za medije stomatolog Majkl Zuk, koji je za cifru od 19.500 funti kupio Lenonov zub.

“Većina ljudi misli da sam lud, ali ja mislim da je ideja fantastična”,kazao je Zuk.Nervozan sam i uzbuđen zbog mogućnosti da ćemo imati Lenonovu DNK i to uskoro” izjavio je stomatolog, koji je u čast Lenonovog zuba napisao i pjesmu.
Naučnici tvrde da današna tehnologija daje male šanse za kloniranje mamuta, a naročito da se “napravi ” novi Lenon

Izvor: zanimljivostidana.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top